В який інтер'єр краще впишуться чорно-білі фотошпалери

Чорно-білі фотошпалери, як і фотографії або фотокартини даного стилю, відрізняються своїм особливим цікавим характером. Незважаючи на гаму, в якій переважають лише два кольори, такий вид фотошпалер може бути як строгим, так і романтичним або креативним. Але головне - він відображає душу приміщення, підкреслює його стриманість або глибину думки.

Вся справа в тому, що розмістити чорно-білі фотошпалери можна абсолютно в будь-якому приміщенні, тим самим надавши йому необхідну нотку:

Вітальня в чорно-білих тонах

У таких фотошпалерах може також домінувати якийсь із квітів.

Білі фотошпалери: ви можете занурити свою вітальню кімнату в білу гаму з деякими чорними додатками або малюнками. Тим самим добре висвітліть приміщення, зробите його зарядженим на бадьорість і позитив. Таке оформлення краще всього виглядатиме в діловому або креативному інтер'єрі, призначеному для польоту думок, роботи і творчості. Меблі в такому випадку краще підбирати стилю хай-тек, або ж облаштовувати приміщення в стилі лофт.

Чорні фотошпалери: з шпалерами цього кольору потрібно бути акуратніше. По-перше, чорні елементи вважаються гламурними. По-друге, з ними бажано не переборщити, тому що це може викликати вплив на психіку. Чорними елементами (або візерунками з чорної домінантою) радиться виділяти або підкреслювати деякі куточки або частини інтер'єру. Найчастіше - чорною (або чорної з білими візерунками) роблять одну з вузьких стін, інші, на противагу, оформляють світлими або білими тонами. Стиль оформлення інтер'єру тут - гламур або контемпорарі.

Як же вибирати меблі під такі фотошпалери? Розміщуючи на стінах шпалери в чорно-білих тонах, не забудьте про меблі. У таку вітальню підійдуть як кольорові дивани та столи, так і чорно-білі варіанти. Важливо тільки, щоб все це гармоніювало між собою. Якщо вирішите додати різні кольори, то нехай меблі буде однотонною, в стриманій гамі.

Спальня в біло-чорних відтінках

Чи не відволікаючи увагу на яскравість, помітність і гру кольорів, чорно-білі шпалери здатні наштовхувати на філософію і роздуми, творчі процеси і фантазії. У спальні такі фотокартини здатні створити затишок і спокій. А ось меблі не обов'язково робити теж чорно-білої, саме під такі шпалери підійде абсолютно будь-який колір ліжок, диванів і столів!

Чорно-біле оформлення офісу

Досить популярним варіантом сьогодні є оформлення офісу в чорно-білих геометричних стилях. Якщо виберете варіант з чорно-білої абстракцією, то переконаєтеся, що це не те приміщення, де ви будете перебувати постійно, адже від деяких візерунків мозок може втомлюватися.

Дитяча в чорно-білих фарбах

Ми звикли, що дитячу кімнату варто оформляти яскраво і барвисто. Однак, і тут у вас не повинно бути рамок. Чорно-білі дизайни фотошпалер також можуть виглядати гармонійно і в дитячій кімнаті, особливо якщо додати елементи фентезі, казки і розбавити гаму ніжними відтінками інших кольорів (про це нижче). Чому ніжні туманні замальовки так популярні сьогодні в оформленні дитячих? Справа в тому, що це благотворно впливає на розвивається психіку, заспокоює і залишає простір для творчості дитини. Таку кімнату теж радиться оформляти в стриманих кольорах і відтінках, додаючи ніжні нотки.

Відтінки чорно-білих фотошпалер

Щоб не переборщити з чорним, що не викликати поганого впливу на мозок і не обходиться нудними малюнками, наші дизайнери радять звернути особливу увагу на засоби відтінків кольору чорного: від бордового і фіолетового до синюватого або бірюзового. Це може бути двоколірний пейзаж в серпанку або абстракція. Все ще будучи спокійним і стильним, такий дизайн стін вже буде виглядати більш жваво, глибоко і цікаво.

Коли хочеться наповнити приміщення істинним досконалістю або екстравагантністю - шпалери в чорно-білих або відтінків тонах впораються з цим завданням куди не можна краще. Однак важливо бути уважним і чутливим до свого інтер'єру, щоб раптом не переборщити з похмурістю, тьмяністю і мінор. Чорно-білий дизайн стін і стелі повинен гармоніювати з усім приміщенням в цілому, глибоко відбиватися у свідомості глядача і викликати необхідні відчуття. Готові чорно-білі фотокартини від досвідчених дизайнерів допоможуть впоратися з цим завданням.

Щоб не руйнувати малюнок, наші майстри також можуть підготувати для вас чорно-білі безшовні фотошпалери до 10 метрів в довжину.