Як створити затишний дизайн в маленькій вітальні за допомогою фотошпалер (10 фото)

Вітальня - це без сумнівів головне приміщення в кожному будинку. А особливо - якщо мова йде про квартиру. Маючи житло невеликих розмірів, варто приділити оформленню вітальні особливу увагу. Адже саме ця кімната стане місцем відпочинку, спільного проведення часу, прийому гостей. І зовсім неважливо, велика вона чи маленька - завдяки такому винаходу як фотошпалери, будь-яку вітальню можна перетворити в затишний райський куточок. Отже, 10 цікавих ідей спеціально для Вас.

3Д шпалери у вітальні - додайте кімнаті обсягу

Чому б не прикрасити вітальню стильними 3д фотошпалерами, раз вони вже розроблені? По-перше, ви зможете розширити простір своєї маленької кімнати. По-друге - їх реалістичність зможе повністю змінити її вигляд. Варіантом можуть бути фотошпалери із зображенням 3д квітів або величезним метеликом на всю стіну. Якщо хочете прикрасити дві або відразу кілька стін - мати гарний вигляд будуть живі листя. Можливий також варіант обклеювання стелі - 3д шпалери створять ефект "відсутності стелі" і додадуть атмосфери, "розсовуючи" стіни.

3d фотошпалери в інтер'єрі маленької вітальні будуть виглядати неймовірно розкішно, ніби об'ємна обробка стін. Вони додадуть приміщенню обсягу і цікавих обрисів.

Фотошпалери із зображенням міста - стиль Мегаполіс в вітальні

Зображення міста на фотошпалерах останнім часом стало користуватися популярністю саме для віталень. Адже найчастіше для квартири, що знаходиться в мегаполісі, важко підібрати щось більш відповідне і атмосферний. Воно ніби продовжує вид з вікна або балкона. З одного боку - нагадує про невпинному ритмі великого міста, з іншого - вносить умиротворення і дає простір для роздумів.

У невеликій вітальні кімнаті будуть мати гарний вигляд шпалери із зображенням нічного міста, приносячи заспокоєння після довгого робочого дня, відмінно доповнюючи теплий вечерю і келишок вина. А для стильних маленьких інтер'єрів підходящими стануть дизайнерські фотошпалери з мегаполісом, буквами і цікавими візерунками. Вибираючи такі шпалери важливо, щоб колірна гамма збігалася з квітами дивана і фіранок.

Вид з вікна - розширте простір вітальні

Максимально розширити простір, "прибравши" стіну (або стіни) з Вашої гостьової кімнати допоможуть фотошпалери з різними видами. Такі фотошпалери в інтер'єрі маленької вітальні здатні викликати позитивні емоції і перенести Вас в будь-яку вподобану точку планети: в кафешку на вузькій вулиці, на гірську вершину або навіть в вигаданий фантастичний світ, який на Вашій стіні перетвориться в практично реальний!

Фотошпалери з природою - умиротворення і спокій

Сьогодні як ніколи вітальня покликана заспокоювати нерви і наповнювати новими силами. А естетика і краса благотворно впливає на будь-який проведення часу - будь то простий перегляд телевізора або спілкування з близькими. Перемістіть себе на час під шумить водоспад, в густий ліс або до моря - маленької вітальні це додасть ще більшого затишку. Фотошпалери з природою актуальні завжди.

Великі квіти в маленькій вітальні - приємна кімната для всіх

Ідеї ​​маленької вітальні з фотошпалерами Квіти (фото прикріплюємо) - це кращий варіант для цінителів прекрасного. Квіти відповідного кольору і розміру відмінно підійдуть до будь-якого невеликого готельного інтер'єру.

Вітальня в скандинавському стилі - авторські фотошпалери

Скандинавський стиль стає все більш популярним в оформленні сучасних приміщень. А для маленької вітальні фотошпалери в стилі Скандинавії стануть справжньою знахідкою. Якою б не була кімната за величиною, її завжди можна зробити стильною і унікальною. Холодні кольори, туманні гори або шпалери з голубою аквареллю стануть дуже до речі в сучасному мінімалістичному інтер'єрі.

Арт на шпалерах - сучасна затишна вітальня

Арт-фотошпалери в основний вибирають для своїх кімнат нестандартні або творчі люди. Для шпалер можна підібрати абсолютно будь-який малюнок, графіку або картину. Це може бути абстракція, пейзажний або портретний арт. Такими ж зображеннями можна прикрасити подушки або килим, а полки або журнальний столик доповнити власними колекціями або творами мистецтва. Все це можна зробити і в досить компактному інтер'єрі.

Такий сучасний молодіжний дизайн маленької вітальні з фотошпалерами допоможе проявити свою індивідуальність і допомогти більше розповісти гостям про себе.

Фотошпалери Небо - вітальня в хмарах

Якщо у Вас в планах здивувати всіх і навіть самого себе, то одним з цікавих варіантів буде "перемістити кімнату на хмари". Фотошпалери Небо відмінно прикрасять стіни і стелю маленької вітальні, створять приємний затишок і легкість. У такому інтер'єрі нічого не буде напружувати, світлий і спокійний стиль доповнить кімнату гармонією.

Фотошпалери геометрія - вітальня в стилі хай-тек

Маленька вітальня з фотошпалерами з зображенням різних фігур (арт, 3д або мінімалізм) - це оригінальне рішення для всіх, хто хоче підкреслити сучасність і технологічність свого мислення, захоплюється математикою або програмуванням. Стиль хай-тек створює потрібний баланс, допомагає розвивати уяву, а також відмінно уміщається в будь-який простір.

Дизайнерські фотошпалери - вітальня в чорно-білому кольорі

Дизайнерські фотошпалери для маленької вітальні (фото додається) - це сучасний варіант зробити свою кімнату несхожою на інші. Сьогодні для маленького затишного куточка в моді сірі і чорно-білірозробки - вони не вважаються тьмяними, навпаки - додають потрібного шарму. Картини мазками непогано виглядають поверх чорно-білої дизайнерськи оформленої стіни. Якщо вибираєте чорно-білі відтінки, рекомендуємо не забувати і про інших предмета інтер'єру, щоб вони не сильно вибивалися з колірної гами вітальні.