Покриття золотом - магія, доступна кожному

Виділитися з сірої маси, додати магії і чаклунства в кожен звичайний день, зробити приміщення святковим і казковим - насправді це не так вже й складно: просто потрібно додати майстерне золочення на ваші стіни.

Крім творчих і неординарних дизайнерів, в нашому штаті є і справжні художники, які вручну покриють шпалери позолотою. Дотримуючись технологію, майстри перетворюють фотошпалери в справжній витвір мистецтва, яке можна порівняти лише з позолоченою розписом стін.

Кому підійде золочення?

Позолочені фотошпалери покликані створити блиск і шик в приміщенні, вдихнути в нього казку і затишок. Ви можете підібрати такі шпалери для стін або стелі, це не просто елемент ремонту, а справжня окраса і оновлення дизайну кімнати.

В офісному приміщенні, ресторані або іншому закладі такі шпалери відразу на рівень піднімуть його імідж, підкреслять унікальність, креативність і неординарність.

У дитячій кімнаті блискучі шпалери будуть бажаними як ніде. Це немов потрапити в справжню казку, залишаючись вдома: простір для уяви, спокою і кращих мрій.

Ви можете вибрати будь-який дизайн з представлених нами на сайті, або запропонувати свій варіант оформлення. Але зверніть увагу, що не всі зображення можна покривати глітером. Краще уточніть у менеджера при замовленні.

Чи страждає якість шпалер?

Якщо вас лякають нововведення, то хочемо нагадати, що разом з новими дизайнерськими рішеннями вперед рухається і розвиток технологій їх втілення. Тому важливо розуміти, що позолота обсипатися не буде, а фотошпалери, замовлені у нас, як і раніше відповідають всім стандартам якості. Додаючи щось нове, ми стежимо за максимально професійним виконанням роботи.

Яка ціна шпалер з позолотою?

Звичайно ж, ціна художніх шпалер буде трохи відрізнятися від звичайних, але ж і виблискувати вони будуть набагато яскравіше. Ручна робота наших умілих художників - це праця і творчий процес, в процесі якого народжуються шедеври.

Прямо зараз ви можете написати повідомлення нашим менеджерам на сайті і вже отримати прорахунок цікавлять вас фотошпалер з позолотою.

Чи можна отримати зразок?

Чи не можна, а потрібно! На жаль, не всі фотографії та відео здатні по-справжньому передати весь блиск, красу і казковість золотого покриття шпалер. Саме тому ми радимо вам придбати зразок з позолотою за 100 грн, які ми обов'язково повертаємо вам відразу ж після замовлення. Подивіться як золото буде переливатися і блищати на сонці, як казково будуть виглядати зимові пейзажі з блискучим снігом або види на мерехтливу Ейфелеву вежу.

Ми допоможемо зробити простір навколо себе таким, як ви завжди мріяли.