Круглі фотошпалери - новий тренд в оформленні інтер'єру

Коло здавна вважається одним з найбільш важливих і творять символів як по фен-шуй (коло бажань), так і в дзен-буддизмі (просвітлення і абсолют), психології, астрології та інших науках, а також - ідеальною формою і джерелом світобудови. Коло - це символ як Сонця, так і Землі і її орбіти, а значить - вічного руху (сюди ж і символіка колеса). Переродження і продовження - колесо Сансари, все люди як єдине всесвітнє ціле - Квітка життя, а також - рух по колу як повернення до самого себе.

Якщо людина схильна до вибору символу Коло, то він володіє такими якостями і рисами характеру як щедрість, вміння співпереживати, потреба в спілкуванні і побудові нових контактів, чутливість і довірливість. І, звичайно ж, розширене коло знайомих і близьких друзів.

Коло в оформленні інтер'єру - популярна бюджетна ідея, де не потрібно обклеювати всю стіну. Крім того, таке рішення відмінно підійде для невеликих приміщень, де коло наноситься збоку або по центру стіни. Діаметр не менше 120-150 см, якщо хочете змінити розмір, то краще зробіть це в бік його збільшення. Найчастіше круглі панно стають важливим центровим елементом акцентної стіни, тому перш за все розставте акценти в своєму приміщенні.

Шпалери в круглих приміщеннях

Закруглені кути в приміщеннях, як і круглі інтер'єри в цілому - новий тренд сучасних будівель і дизайнів. Сьогодні суспільство прагне піти від всього різкого, грубого і шаблонного, і це проявляється у всіх сферах життя. Особливо якщо говорити про кімнатах відпочинку, віталень, студіях, хабах і офісах в стилі модерн і тих приміщеннях, які хочеться зробити особливими або просто затишними і приємними.

У такому вигляді приміщення дуже важливо вибрати правильну обробку, оформлення та кольорову гаму. Якщо тут ви маєте намір обклеїти стіни, стелю або виступи фотошпалерами, то радимо вам порадитися з професіоналами. Наприклад, команда "Дом Фотообоев" допоможе вам впоратися з цим завданням і проконсультує вас по повному оформленню закругленого інтер'єру:

  • як не переборщити з округлостями форм, але красиво вписати круглі фотошпалери в таке приміщення, надавши йому ще більше плавності форм і дизайнерського смаку;
  • як підібрати дизайнерські фотошпалери в стиль всієї кімнати / офісу / студії так, щоб відразу обклеїти кілька об'єктів в інтер'єрі, дотримуючись один стиль.

Круглі шпалери як стиль оформлення

Якщо ж ваше приміщення має абсолютно звичайні прямі кути, а інтер'єр хочеться урізноманітнити, освіжити, вдихнути в нього нове дихання, то круглі фотошпалери впораються з цим завданням якнайкраще.

Це художня новинка сучасного стилю в мистецтві оформлення стін. Гарячий тренд, який все більше набирає популярність. Круглі шпалери на прямокутної стіні пом'якшують простір, стимулюють творчі процеси і викликають інтерес своїм новаторством.

Однак, дуже важливо не просто розмістити на стіні округлу форму, а й наповнити її цікавим змістом. Дизайн повинен відповідати формі, а не просто бути вирізаним з іншого виду шпалер. Тоді композиція буде мати завершеність, вишуканість і особистий, закладений в неї, мотив.

Дизайнери, маркетологи і виробники від компанії "Будинок фотошпалер" вже приготували для вас більше 25 000 круглих зображень для оформлення стін, стелі і дверей. І це - далеко не межа, нові дизайнерські і художні ідеї відвідують нас кожен день. А вам залишається вибирати!