Як вибрати фотошпалери в спальню згідно фен-шуй?

Спальня – це одне з найважливіших приміщень в будинку. Адже воно покликане створити найкращі умови для відпочинку людини від сірих буднів і накопичення життєвих сил. Тому і оформлення приміщення слід здійснювати правильно. Розглянемо детальніше, які фотошпалери по фен-шуй в спальню підійдуть найбільше, і якого кольору віддати перевагу.

Який малюнок варто вибрати?

Визначаючись з тематикою фотошпалер для спальні, потрібно враховувати, що в цій кімнаті повинен створюватися максимальний затишок і заспокійлива атмосфера. Тому, відповідаючи на питання: «які фотошпалери підійдуть для спальні», вирішіть для себе, які картини будуть викликати у вас прекрасний настрій і душевний спокій.

Згідно з вченням фен-шуй, зображення на стінах повинні призводити до гармонізації простору. Відмінний вибір – це мальовничі гірські пейзажі. Вони дозволяють максимально розслабитися.

Під забороною розміщення морських пейзажів і водних картин над узголів'ям ліжка, а також агресивні малюнки (виверження вулкану, цунамі тощо). Також не рекомендується використовувати фотопанно, на якому зображено один чоловік. Це призведе до самотності. А ось фотографії пар (людей, птахів, тварин), навпаки, сприяють міцності сімейних уз і довгої любові.

Якщо вас цікавить, які фотошпалери в спальню варто наклеїти, щоб принести достаток в хату, тоді сміливо вибирайте екземпляри з прекрасним видом на красиве озеро або зображенням березовому гаї.

               

Якого відтінку фотошпалери вибрати в спальню?

Вирішуючи, які шпалери вибрати в спальню, не варто забувати і про колірній гамі. Згідно фен-шуй, вибір кольору оформлення спальні здійснюється відповідно розташуванню кімнати:

  • якщо приміщення знаходиться на східному або південно-східній стороні, то перевагу слід віддавати зеленим тонам, символізує енергію дерева;

  • для центральних кімнат або спальні, розташованої на північному сході/південно-заході, рекомендується вибирати відтінки охри, коричневі тони і інші натуральні відтінки, які уособлюють стихію Земля;

  • для південних приміщень оптимальний варіант – це фотошпалери червоних відтінків, відповідних стихії Вогню, яка позитивно впливає на сімейні відносини;

  • кімнати на півночі слід декорувати фотошпалерами синьої палітри.

Вибираючи основний колір, бажано розбавляти його іншими відтінками, створюючи найбільш гармонійні приглушені комбінації.

Які шпалери можна клеїти в спальні?

У спальній кімнаті дуже важливо створити максимально комфортну і затишну обстановку. З цією метою можна використовувати красиві, оригінальні і якісні шпалери. Даний оздоблювальний матеріал з'явився відносно недавно, проте вже встиг завоювати популярність серед споживачів.

В цій статті ми говоримо про те, на що слід звертати увагу при виборі фотошпалер виходячи з правил старокитайської науки про гармонію зі світом — фен-шуй. Використовуючи наші поради щодо вибору фотошпалер в спальню, ви зможете власноруч перетворити свою кімнату і зробити її більш затишною.

До речі, фотошпалери, як обробний матеріал, мають масу незаперечних переваг. Серед них можна виділити:

  • висока якість;
  • яскравість фарб;
  • точність передачі кольору;
  • довговічність.

Використовуючи фотошпалери в спальні, можна перетворити стіну у велику мальовничу картину. В інтернет-магазині Будинок Фотошпалер представлений великий вибір панно з різними тематичними сюжетами. Ми представляємо понад 20 тисяч варіантів зображень і виробляємо фотошпалери на замовлення за ескізами клієнтів.

Які фотошпалери краще для спальні по фен-шуй?

Виходячи з принципів фен-шуй, при виборі тематики фотошпалер, слід відмовитися від:

  • негативних картин;
  • агресивних малюнків;
  • занадто яскравих і контрастних зображень.

Спальня — це приміщення, яке призначене для відпочинку і розслаблення, тому краще віддати перевагу образам:

  • заспокійливим;
  • сприяє повноцінному сну;
  • виконаним у стриманих, теплих відтінках.

Що стосується тематики, то найбільш прийнятними для спальні будуть малюнки:

  • лісових пейзажів;
  • морських видів;
  • гірських вершин;
  • квітів.

Якщо ви вибираєте фотошпалери для маленької спальні, зверніть увагу на панно із зображенням пейзажів чи кольорів, на яких чітко простежуються передній і задній плани. Їх використання дозволить зробити приміщення візуально більш об'ємним і просторим.

Фотошпалери з квітами здатні привнести в атмосферу спальні свіжості, ніжності і романтизму. Подібним ефектом володіють картини, на яких зображені:

  • небеса;
  • космос;
  • морська гладь.

До того ж, виходячи з принципів фен-шуй, такі зображення дарують мешканцям спальні відчуття єдності з природою і цілим світом.

Якщо ви все ще не знаєте, які шпалери клеїти в спальні, читайте далі або зв'яжіться з нашими менеджерами. Вони з радістю допоможуть вам вибрати оригінальне зображення і замовити його, не виходячи з дому.

Які шпалери вибрати для спальні залежно від відтінків?

Як вже було сказано, вибираючи шпалери для спальні, слід віддавати перевагу світлим, спокійним, пастельним тонам. Це означає, що категорично протипоказані такі кольори, як:

  • червоний;
  • чорний;
  • варіації яскравих і кричущих відтінків.

Крім того, вирішивши вибрати шпалери для спальні, необхідно враховувати розташування самої кімнати. Зокрема, багато залежить від того, на яку сторону виходять вікна в приміщенні. У тому випадку, якщо на південну — тоді в колірній палітрі повинні переважати відтінки зеленого, а якщо ж на північну — жовтий, оранжевий, рожевий.

В питанні, які шпалери вибрати для спальні по фен-шуй, дуже багато нюансів. Однак ми сподіваємося, що надали вам на нього вичерпну відповідь. Поспішаємо нагадати вам про те, що наша компанія протягом багатьох років займається виготовленням якісних фотошпалер. Завдяки великому досвіду роботи, ми маємо можливість консультувати клієнтів з будь-яких питань, що стосуються вибору даних матеріалів. Переходьте на наш каталог, знайомтеся з фото продукції та замовляйте фотошпалери, не виходячи з дому!