Як підвищити продуктивність: фотошпалери для офісу

Забезпечити ефективну роботу сучасного офісу можна завдяки правильно підібраним оздоблювальним матеріалам. Серед розмаїття рішень, які можна використовувати в офісі сьогодні, можна відзначити фотошпалери. Останні виробляють з використанням високоякісної основи, тому матеріал не буде схильний до руйнівного впливу зовнішніх факторів. Такі шпалери не потрібно міняти регулярно, а догляд за стінами буде максимально полегшений. Використання в декорі приміщення фотошпалер дозволяє досягти додаткового затишку.

При виготовленні шпалер користуються якісними матеріалами, а зображення може бути як барвистим і насиченим, так і створеним в пастельній палітрі. Фотошпалери відрізняються високою функціональністю, а сюжет можна вибрати відповідно до будь-яких переваг. Як вибрати шпалери для офісу? Для цього необхідно визначитися зі стилістикою простору, а також завданнями, які будуть вирішувати подібні шпалери. Найчастіше сюжетом для них служать гори, піраміди, міські панорами або лого самої компанії.

Який колір стін вибрати для офісу?

Колір шпалер грає важливу роль в створенні комфортного оточення. Деякі кольори діють на людину позитивно, змушуючи його працювати з додатковою віддачею. Інші здатні знизити продуктивність праці, оскільки налаштовують на філософські роздуми. Фотошпалери активно використовуються в обробці не тільки квартир, але і офісів. Як же вибрати оптимальний колір стін для офісу? Для цього слід скористатися деякими рекомендаціями дизайнерів:

  • Фотошпалери для офісу в інтер'єрі вибирають з урахуванням впливу кольору на настрій. Відтінок повинен допомагати налаштуватися на роботу і не повинен дратувати очі. В іншому випадку отримати бажаний результат буде складно.
  • Фотошпалери для офісу юристи повинні вибирати відповідно до розмірів самого приміщення. Якщо віддати перевагу темним тонам, то це призведе до того, що простір візуально зменшиться. Світлі відтінки дозволяють зробити простір більш просторим і комфортним для людини.
  • Шпалери для офісу на замовлення з логотипом стануть вигідним рішенням для будь-якого офісу. Тут необхідно враховувати тільки те, яку фактуру мають шпалери? Матове покриття добре виглядає в просторих приміщеннях. За допомогою матових шпалер можна згладити широту і об'ємність. Для невеликого Кабінету краще вибрати глянцеві поверхні, здатні ефективніше відбивати сонячні промені.
  • При виборі фотошпалер потрібно пам'ятати про норми освітлення. Рівень освітленості приміщення безпосередньо позначається на продуктивності роботи співробітників. Якщо світла недостатньо, то це змусить очі постійно залишатися в напрузі, викликаючи з часом біль або відчуття слабкості.

Фотошпалери слід вибирати з урахуванням загальної стилістики. Для офісу зазвичай використовується оформлення з елементами фірмового стилю, в якому найкращим чином виглядають шпалери з логотипом. Офіси в стилі лофт і модерн залишаються оптимальним інтер'єрним рішенням. У них немає зайвих деталей, здатних відвернути увагу фахівців від роботи.

Не можна забувати про правила дизайну під час створення нового інтер'єру. В оформленні приміщення повинно бути присутнім два основних кольори. Третій тон передбачає наступне поділ-60 відсотків на основний колір, 30 відсотків на другорядний і лише 10 на додатковий відтінок. Якщо дотримуватися рекомендацій щодо вибору кольорів, це дозволить уникнути зниження працездатності і в той же час зробити інтер'єр більш яскравим.

Сучасний офісний простір розділений на кілька функціональних зон. Для кожного робочого приміщення потрібно знайти своє інтер'єрне рішення, яке буде найкращим чином виглядати в контексті обраного стилю:

  • фотошпалери для особистого кабінету-можна враховувати персональні переваги власника, якщо вони відповідають загальній концепції ділового стилю;
  • конференц-зал-кращим вибором стануть панорамні фотошпалери, за допомогою яких можна додатково розширити простір, але не варто застосовувати перспективу, так як вона буде відволікати увагу від досліджуваних питань під час зборів;
  • приймальня-рекомендованим рішенням стануть природні панорами, а також водоспади або морські пейзажі, які наділяють кожного спостерігача відмінним настроєм;
  • кімната відпочинку-доречним варіантом є фотошпалери з природним сюжетом, наприклад, гірськими вершинами;
  • кабінет керівника - тут краще використовувати фотошпалери в стриманих тонах, наприклад, лого компанії або географічні карти.

Щоб залишитися задоволеним своїм вибором, варто звернути увагу на розмір приміщення, де будуть використані шпалери. Вони повинні справляти позитивне враження на клієнтів, тому не варто вибирати особливо темні зображення. Символіку зображення також потрібно враховувати. Вона повинна говорити про надійність компанії або розкривати сферу її діяльності.

Фотошпалери від інтернет-магазину Chameleon

Щоб замовити фотошпалери, сьогодні навіть не потрібно залишати межі власної квартири. Уважні консультанти завжди раді відповісти на додаткові питання клієнтів. У каталозі можна відшукати шпалери в різних стилях і колірних рішеннях. Інтернет-магазин Chameleon завжди стоїть на сторожі якості. Вся продукція виробляється з використанням сучасних компонентів.

Безпечні фарби дозволяють використовувати шпалери для будь-яких приміщень. Матеріал основи не схильний до руйнівного впливу зовнішніх факторів. Компанія працює з 2014 року, тому покупці впевнені в надійності і своєчасності відправки кожного замовлення. Зручний пошук товарів в каталозі полегшить і прискорить процес замовлення. Ціни на фотошпалери на сайті повністю відповідають їх якості. Переконатися в цьому можна на особистому досвіді в будь-який зручний час, залишивши замовлення на сайті і вибравши найбільш зручний спосіб доставки.