Як клеїти фотошпалери на стелю

Існує поширений стереотип, що краще рішення для обробки стелі - це штукатурка, фарба або натяжні конструкції. Але, це створює ефект однотипності, і робить інтер'єр не цікавим в естетичному плані. 

Щоб зробити оформлення житлового або будь-якого іншого приміщення привабливим, можна розглянути такий варіант, як стельові шпалери. Цей дизайнерський прийом допоможе зробити кімнату набагато світліше і значно розширить горизонти приміщення. Що може бути більш цікавим, ніж зоряне небо в спальні або дитячої, блакитні хмари у вітальні або стельові абстракції в передпокої?

Як швидко наклеїти шпалери на стелю?

Принцип нанесення фотошпалер на стелю нічим не відрізняється від поклейки стін. Щоб стельове панно виглядало бездоганно, у процесі монтажу варто дотримуватися наступних рекомендацій:

  • Попередньо підготуйте поверхню. Незважаючи на те, що сучасні фотошпалери виготовляються на щільних основи, полотно не зможе приховати нерівності або дефекти стелі. До того, як виробляти обклеювання необхідно зашпаклювати поверхню і нанести на неї грунтовку.
  • Розкладіть окремі квадрати з малюнками на підлозі. Згідно схемі необхідно зістикувати частини загального полотна для того, щоб отримати цілісну картинку.
  • Якщо ви вирішили купити фотошпалери на стелю на самоклеючій основі, з нанесенням полотна на поверхню не виникне ніяких складнощів. Що стосується вибору клею для текстильних або флізелінових шпалер, тут необхідно порадитися з фахівцями. Від вибору клеїть речовини самим прямим чином залежить підсумковий результат.
  • Після нанесення на стелю шпалер, на поверхні можуть утворитися невеликі бульбашки з повітрям. Щоб видалити ці утворення, можна акуратно проткнути їх тонкою голкою.

Чому варто поклеїти шпалери на стелю з Dom Photooboev?

Оформлення приміщення за допомогою настінних і стельових матеріалів з інтернет-магазину Dom Photooboev - це правильне рішення, яке зробить ваш будинок набагато краще. Тут можна придбати фото шпалери на стелю від перевірених постачальників, в якості яких не виникне жодних сумнівів.

Наші консультанти допоможуть вибрати зображення, основу і розмір шпалер згідно з розмірними показниками та іншими особливостями оформлюваної поверхні. Зверніться в Dom Photooboev, і ваш будинок знайде новий, зовсім несподіваний вигляд.