Фотошпалери для стилю Лофт

футуризм зародився в Америці ще в далеких 50-х роках. Сучасні техніки практично нічим не відрізняються від тих, які застосовувалися для обробки стін в той час: бетонна кладка, недбалість, “голий” цегла і так далі. Фотошпалери для стилю Лофт - це відмінна можливість створення бездоганного візуального ефекту, а також значна економія коштів на придбання будівельних матеріалів.

Переваги фотошпалер в інтер'єрі приміщень

  • Реальна імітація “дикої” атмосфери. Так як стиль Лофт передбачає оформлення приміщення з використанням каменю, цегли та кованих металевих елементів, вибираючи шпалери на стіну, ви запросто зможете відтворити ці дизайнерські прийоми.
  • Можливість значного розширення горизонтів кімнати. Так як Лофт не має визначених меж, використання фотошпалер допоможе збільшити простір навіть самої маленької квартири.
  • Широкий вибір текстур і відтінків. За допомогою фотошпалер ви зможете зробити комбінацію білого і червоного цегли або доповнити загальний стиль дикими шорсткими камінням.
  • Фотошпалери можуть використовуватися у будь-якій кімнаті, кухні і ванної. Сучасне настінне покриття відмінно протистоїть волозі та іншим негативним факторам. Якщо на поверхні шпалер утворилися будь-які забруднення, усунути їх можна за допомогою вологої серветки. Це говорить про те, що ви зможете використовувати таке покриття навіть там, де існує небезпека швидкого зносу шпалер.

Особливості вибору фотошпалер в стилі Лофт

Лофт - це стиль, який не має горизонтів. Щоб кімната здавалася більше, варто вибирати світлі відтінки з глянцевим покриттям. Якщо вам необхідно оформити велику залу, тут можна дати фантазії розгулятися. Для таких приміщень можна вибрати коричневі відтінки, імітацію великих каменів, цегляні стіни і інші громіздкі елементи.

Вибираючи шпалери, зверніть увагу на інші предмети інтер'єру. Тут важливо витримати колірна відповідність. Найчастіше дизайнери намагаються вибирати ідентичні відтінки. Але, в деяких випадках можна досить вигідно зіграти на контрастах.

В інтернет магазині Dom Photooboev представлений широкий асортимент настінного покриття в стилі Лофт. Тут фірмова продукція має всі необхідні сертифікати відповідності, що гарантує бездоганний вигляд фотошпалер протягом тривалого періоду часу.