5 ідей використання 3д фотошпалер в сучасних інтер'єрах

Коли хочеться йти в ногу з часом, при цьому створюючи для свого будинку витончений і цікавий привабливий інтер'єр, то що може краще втілити моду 21 століття, ніж 3D фотошпалери? І до чого стандартні фотографії, якщо вже винайдена друк, що розширює не тільки стіни, але і свідомість! Розберемо на п'яти цікаві приклади - як фотошпалери в інтер'єрі 3д зможуть доповнити або створити нову незвичайну обстановку в ваших стінах.

3D ліс - спокій або містика за стіною

Ліс, а ще й такий реалістичний, як на 3д фотошпалерах - це цілодобове відчуття свіжості, тиші і спокою. Ви можете вибрати ліс з дорогою, що йде вдалину, тим самим розширивши простір своє кімнати або залу і додавши нотку філософських мандрів і єднання з природою.

Для ще більш глибокого ефекту занурення в гущавину лісу, радимо розміщувати 3д фотошпалери ліс в інтер'єрі відразу на 2 ближні стіни (при бажанні - на все 4).

Додаючи ліс в 3д інтер'єр свого сучасного приміщення, не забудьте підібрати і інші предмети меблів у відповідному стилі. Нехай це будуть дерев'яні або плетені стільці, диван або ліжко в спокійних тонах. Якщо в ліс вас веде мощений дерев'яний місток або доріжка, то не забудьте продовжити її в кімнаті, відповідно виклавши деревом підлогу. Це створить ще більший ефект присутності.

Також, говорячи про сучасних інтер'єрах, не станемо забувати про популярні останнім часом шпалерах з лісом в скандинавському стилі. Завдяки їх блідим спокійних тонів ви потрапляєте в гори або гущавину лісу, оповиту туманом. Такі фотошпалери можуть створити і ефект містики в вашому інтер'єрі.

Квіти на 3D фотошпалерах - обсяг і аромат в кімнаті

По-перше, коли ви вибираєте 3д фотошпалери квіти, у вас відпадає необхідність декорувати стіну в своєму вишуканому сучасному інтер'єрі кам'яними барельєфами (приклад на фото).

По-друге, це можливість прикрасити своє приміщення реалістичними квітами абсолютно будь-якої величини. Заходячи в кімнату з такими квітами, нібито розпускаються зі стін, відчуваєш затишок, свіжість і навіть квітковий аромат, а ще - споглядаєш весняну красу.

Підбираючи фотошпалери в стильному інтер'єрі, вибирайте ті 3д квіти, які будуть підходити вам за стилем. Не забувайте і про кольорову гаму. Не варто також переборщувати з кількістю кольором, меблі підбирайте в колір фону або самих квіток, якщо їх не багато і вони яскраво виражені.

Троянди в 3D інтер'єрі - універсальна краса

Кожен, хто вибирав фотошпалери 3д для стін, не раз переглядав каталог з фотографіями, де зображені троянди в інтер'єрі. Адже таке рішення - досить популярно. Однак просто фото троянд вже відходить в минуле, популярності набувають 3д зображення величезних паперових (або пап'є-маше), буквально випирають зі стіни. Таке досить красиве і ніжне рішення додасть інтер'єру обсягу і екстравагантності.

Одну величезну реалістичну 3д троянду також можна розмістити на одній зі стін, не забуваючи про поєднання кольорів у всій кімнаті.

Абстракція на 3D шпалерах - сучасний виклик повсякденності

Просто плоска стіна - це ж так нудно. Позбутися від пересічності і зробити вашу кімнату по-справжньому цікавою допоможуть 3д фотошпалери абстракція - в сучасному інтер'єрі.Абстракція 3D підійде для різних стилів, адже шпалери тут можна підшукати абсолютно на будь-який смак.

Однією з популярних в сьогоднішньому інтер'єрі абстракцій є опуклі геометричні фігури, зокрема - пірамідки, кульки та куби. З такими цікавими рішеннями ваші стіни більше не будуть здаватися плоскими. Такий інтер'єр варто оформляти в стилі хай-тек, футуризм або старовину.

Однією з досить популярних ідей (наприклад, як оформлення стін спортзалу) є розбита стіна, з якої вилітають цеглини. Справа в тому, що такі фотошпалери також створюють динаміку, необхідну певним закладам і приміщень.

3D тунель - важко відірвати погляд

Для любителів білих інтер'єрів вибір різних 3D фотошпалер, завдяки яким ви потрапляєте в тунель прямо зі своєї кімнати, величезний! Саме такі 3д фотошпалери найбільше розширюють простір вашого приміщення, і дають простір для вашої уяви. Вони легкі, світлі, і в той же час - в них є щось загадкове і незвичайне.

Для тих же, хто любить блиск, великі об'ємні геометричні фігури - тунелі з рухомими предметами, що створюють постійний рух в ваших стінах.

Ну а для тих, хто хоче опинитися всередині футуристичного фільму - гіперреалістичність 3д тунелі з каменю та інших матеріалів з невідомим закінченням.

Вибирайте фотошпалери 3д для втілення своїх фантазій - і ваш інтер'єр стане живим і дихаючим, а в кімнаті або салоні захочеться знаходитися якомога довше.