10 ідей використання 3д фотошпалер в інтер'єрах приміщень

Якщо у вашому будинку занадто багато похмурого, нудного і однотипного, і навіть покупка нових меблів нічого не вирішує - то поклейка 3D фотошпалер стане кращим варіантом для тих, хто хоче оживити свої стіни, змусити працювати фантазію і уяву

3D фотошпалери - це яскраве, сміливе і оригінальне рішення відразу для декількох завдань у вашому інтер'єрі. Вони візуально розширюють простір, надають місця індивідуальності, і практично «прибирають» стіни з приміщення. Фотошпалери 3д в різноплановому інтер'єрі - ми підібрали для вас 10 цікавих фото в цій статті.

3D фотошпалери в інтер'єрі вітальні - замість ручної роботи

Одна з переваг фотошпалер 3д в інтер'єрі сподобається тим, хто бажав прикрасити свої стіни справжніми кам'яними або залізними барельєфами, величезними квітами, виготовленими з різних матеріалів, головами диких тварин або ж кубами, що стоять один на одному в сучасному стилі. Тепер не потрібно витрачати гроші на кам'яну ліплення, дерев'яне оздоблення або настінні клумби, за якими також потрібен постійний догляд. Тепер все це може з'явиться на вашій стіні завдяки 3D фотошпалерами, і виглядати така стіна буде максимально реалістично. Причому підібрати шпалери ви зможете абсолютно під будь-який стиль інтер'єру, так само легко їх і змінити, на відміну від справжньої скульптури на вашій стіні. 3д фотошпалери в інтер'єрі та їх фото в вітальні нижче.

      

Вразити гостей або самому розслабиться після важкого дня вам допоможе ще один варіант 3д фотошпалер для вітальні - реалістичне місце на природі - будь то вихід з печери або дорога в ліс. Завдяки ефекту 3D, складно буде відразу зрозуміти, що насправді ви сидите на дивані в своєму власному будинку.

Сучасні інтер'єрні рішення також часом мають на увазі поклейку в вітальні шпалер із зображенням дерев'яних або кам'яних блоків. Будучи дуже реалістичними, вони красиво доповнюють інтер'єр - наприклад, стіну навколо плазмового телевізора.

Кухня з ефектами 3D - розширюємо і освіжає

Хочеться, щоб кухня стала цікавим, свіжим і приємним місцем для всієї родини, чи не так? Адже і готувати, і їсти потрібно з задоволенням. Фотошпалери 3д в інтер'єрі кухні допоможуть назавжди прибрати з неї сірість і блідість.

А ще бажано харчуватися корисними продуктами, але як себе до цього привчити? Один з цікавих і популярних сьогодні варіантів - це 3D фотошпалери на кухню, де максимально реалістично будуть зображені фрукти, які падають у воду. Тут же хочеться дістати і з'їсти. Таке інтер'єрне рішення дозволяє зробити кухню апетитною, яскравою і атмосферної.

Не забуваймо і про маленьких кухнях, простір яких можуть допомогти розширити цікаві 3д фотошпалери з фігурами, тунелями і йде вдалину реалістичною перспективою. Фотошпалери в інтер'єрі кухні - фото 3д вашій увазі.

         

Спальня в стилі 3D - цікаві сни і легкість

Якщо говорити про 3D фотошпалерах в спальню, то найчастіше їх тут оформляють в пастельних, ніжних і світлих тонах, підбираючи повітряні і легкі зображення. Адже спальня - місце спокою і відпочинку. Фотошпалери 3д в інтер'єрі спальні можуть також і понести вас далеко в вашому ж уяві. При оформленні спальні вибирайте що завгодно - чи захочете ви летіти разом з кулями уздовж білого тунелю, спостерігати, як у вас в кімнаті розпускаються квіти або ж спати в підводному царстві. Все це буде так реалістично, що затягне вас в зовсім інший світ. 3d фотошпалери в інтер'єрі - більше фото варіантів нижче.

      

3D інтер'єр у вашому кафе - стіни, що створюють атмосферу

Якщо ви відкриваєте заклад в стилі якийсь із країн або куточків нашої планети, то відвідувачам напевно захочеться не тільки скуштувати місцевих або національних страв, а й повністю зануритися в атмосферу країни або міста. Ось тут на допомогу приходять 3D фотошпалери, які здатні прорізати вікно абсолютно в будь-яку точку світу прямо у вашій стіні. Гості, сівши в такому місці, поринуть в нього з головою. Не забудьте оформити весь заклад в такому ж стилі, додавши потрібних декорацій. 3д фотошпалери завжди гармонійно доповнюють інтер'єр кафе.

Також, відмінним варіантом для вашого кафе стануть 3D фотошпалери із зображенням кам'яної кладки, опуклих фігур або барельєфів. Також в інтер'єрах сучасних кафе цікаво виглядають різні види зруйнованих стін - наприклад, відбитки ніг або куркулів велетня. Такі інтер'єри можна доповнити в вуличному або древньому стилі.

Тут можна згадати і про саме призначення вашого місця, гіперреалістичність зобразивши на стіні величезний розливається келих, чашку кави або помел зерна. Якщо ваше кафе оформлено в романтичному стилі, то ви зможете посадити своїх гостей біля підніжжя Ейфелевої вежі або водоспаду.

Фотошпалери в інтер'єрі 3d унікальні і тим, що на них ви зможете максимально реалістично зобразити будь-який процес - будь то футболіст, що кидає м'яч прямо в вас або ж поточний шоколад фондю - все це в кращому моменті застигне на вашій стіні. Сподіваємося, ви наші для себе бажаний варіант 3д фотошпалер: тут ми підібрали для вас зразки в інтер'єрі та фото.

Якщо хочете здивувати своїх гостей або просто мрієте про сміливому интерьерном вирішенні, яке перетворить приміщення - 3D фотошпалери якнайкраще підійдуть для реалізації найцікавіших фантазій.