Сучасні дитячі фотошпалери

Вже давно доведено, що дитячі роки — найніжніші і дуже впливають на все інше життя вже дорослої людини. Сьогодні змінюється і сучасний підхід до оформлення дитячих спалень. Більш легку, чарівну, заспокійливу і заспокійливу атмосферу створюють пастельні тони, а ось використання яскравості залишається прерогативою ігрових кімнат і дитячих розвиваючих студій. Адже в спальні / дитячій кімнаті дитина в першу чергу повинен заспокоюватися, приходити в себе після ігор, прогулянок, гуртків і навчання.

Якщо ви все ще не вибрали ескіз фотообої для дитячої, то ми з радістю допоможемо вам зробити вибір. Поговоримо про найпопулярніші варіанти оформлення з нашої серії дитячих шпалер Little Hands.

Розвиваючі карти

Буває, немає часу займатися нескінченним розвитком свого чада. Та й хочеться, щоб він вловлював нову корисну інформацію звідусіль. Як посприяти розвитку дитини в його власній кімнаті? Все просто: атмосфера і візуальні матеріали — один з кращих способів ненав'язливо подарувати малюкові стіну для навчання. Адже навіщо вбивати простір, де може поміститися ціла карта світу? А це-саме ті практичні знання, які в майбутньому стануть в нагоді будь-кому.

Ви, напевно, чули про те, як за допомогою мультиків на Ютубі діти з легкістю заучують англійські слова, або ж про вірші, які вони запам'ятовують самі просто через те, що сподобалася яскрава книжка? Це не вигадки, діти дійсно вчать з радістю те, що постійно знаходиться перед очима / на повторі, а також те, що викликає у них теплі емоції, радість, так, просто подобається.

Саме тому в нашу серії шпалер Little Hands ми додали фотошпалери із зображенням розвиваючих дитячих карт англійською або російською мовами. Таким чином, з самого дитинства дитина буде вчитися пізнавати світ, в якому живе. Для цього ви можете вибрати один з наших дизайнерських варіантів: карту з тваринами, автомобілями, рослинами, розташованими в своєму регіоні. Така стіна буде в легкій і простій манері привертати увагу маленького дослідника — а також-створювати затишок і завершену композицію в кімнаті.

Крім знайомства з географією, для дітей молодшого віку ми створили дизайнерське оформлення стін з використанням букв алфавіту або лабіринтом, що також допоможе розвинути навички навчання або орієнтації на місцевості.

<img alt="" data-cke-saved-src="/var/upload/22150.jpg" src="https://domfotooboev.com.ua/var/upload/22150.jpg" ltr"="" style="width: 1562px;">

Казкові сюжети і персонажі

Якщо хочете розвинути в дитині добрі якості, товариськість і фантазію, відмінним вибором для однієї або декількох стін стануть пастельні шпалери із зображенням зайчиків, слоників, лебедів, оленят, панд та інших казкових друзів. Наші дизайнери постаралися зробити їх максимально ніжними, веселими і приємними. Для дитини це-новий друг, який завжди поруч.

Космос

Ця серія покликана створити в дитячій кімнаті атмосферу безкрайнього простору, польоту фантазій і мрії. Межі кімнати як би розсуваються, при цьому тони підібрані так, щоб не викликати переляку або напруги. Світ ніби відкриває себе дитині, даруючи шанс приймати власні рішення.

Пейзаж

Будь то урбаністичний стиль з будиночками або пейзаж зеленої місцевості — все це ми намагаємося виконати в ніжних, спокійних фарбах, додаючи мультяшність і цікаві сюжети, які дитина додумає вже сам. Небесні сюжети з польотами на літаках, повітряних кулях і кульках або зміях додадуть легкості і легкості, наповнять простір свіжістю.

Гора

Популярність гір в оформленні дитячих кімнат зростає, адже, з одного боку, їх форми нагадують дітям піраміди і курені, а, з іншого, дозволяють дізнатися про гірських пейзажах діткам, за вікном у яких лише рівнини. Такі шпалери заспокоюють і насичують простір, роблячи його казковим.

Який би сюжет із серії будинку фотошпалер Little Hands ви не вибрали, наші фахівці грамотно прорахують сантиметри і надрукують шпалери в максимально короткі терміни, щоб вони скоріше почали радувати малюка.