Китайський стиль за допомогою фотошпалер

Східні мотиви завжди актуальні в оформленні інтер'єрів. Вишукані орнаменти, оригінальне поєднання червоних, білих та чорних відтінків – така композиція нікого не залишить у байдужості. А для створення розслаблюючої атмосфери, варто замовити шпалери в китайському стилі. барвисті зображення наповнять приміщення особливим затишком.

Фотошпалери: китайський стиль в оформленні житлових та комерційних закладів

Незважаючи на різноманітність матеріалів, які можна використовувати для оформлення кімнат, саме фотошпалери Схід знаходяться на піку популярності. Щоб створити малюнок на стіні, знадобиться чимало зусиль та значні вкладення – це забирає час, а також суттєво збільшує терміни завершення будівельно-оздоблювальних робіт. Замовити готовий варіант набагато простіше. головне, вибрати зображення. А з поклейкою можна впоратися і самотужки – щільні матеріали легко фіксуються і добре приховують будь-які недоліки та нерівності поверхні. Варіанти використання цієї ідеї є досить численними:

  • Фотобої в китайському стилі в оформленні кафе або ресторанів. Азіатська кухня завжди затребувана – любов до ролів не згасне й у найближчі роки. Але відвідувачі приходять у розважальні заклади не лише заради смачної їжі, а щоб провести час у приємній, розслаблюючій атмосфері. оформлення простору грає у цьому питанні важливу роль. Для друку використовуються спеціальні ультрафіолетові фарби, які не псуються, не вицвітають і зберігають насиченість відтінків. найближчими роками не доведеться замислюватися про оновлення інтер'єру.

  • Шпалери з китайськими мотивами для салонів краси, SPA-комплексів та інших закладів бьюті-сфери. Приємна, розслаблююча музика, ненав'язливі аромати пахощів, гарні малюнки на стінах – ndash; така обстановка подарує справжню насолоду від обраної процедури, що багаторазово підвищить її результативність. Саме східні мотиви традиційно використовуються у більшості масажних кабінетів. Головне, доповнити спільну композицію правильними елементами освітлення, вибираючи невеликі світильники, які забезпечать м'яке, приглушене світло.

  • Шпалери в китайському стилі для стін житлової кімнати. Як невелика, так і простора вітальня виглядатиме воістину приголомшливо, якщо її прикрасять екзотичні птахи або рослини, а також чудові краєвиди. Використовуючи в оформленні фотошпалери, можна заощадити на покупці декору – зображення з відмінною деталізацією, високою контрастністю і великою кількістю фарб стане ключовою деталлю композиції, моментально притягуючи погляди і увагу гостей.

<img alt="фотошпалери в китайському стилі" data-cke-saved-src="/var/upload/1faf15b09df24d501b709f3a824292fc.jpg" src="/var/upload/1faf15b09df24d501b709f3a824292fc.jpg" style="width: 1200px; height />

Традиційним для азіатських стилів вважається глибокий червоний тон, але насправді колірна гама набагато різноманітніша: можна зупинити вибір на нейтральних, спокійних відтінках, які добре поєднуються з будь-якою обстановкою, або віддати перевагу різноманітності фарб, що заповнює простір .

Настінні шпалери: секрети оформлення приміщень у китайському стилі

Спочатку потрібно продумати загальну концепцію кімнати та розподілити основні предмети обстановки: дивани, комоди або інші елементи. Після цього потрібно вибрати шпалери – китайський стиль підійде для спалень, віталень та кухонь, головне, щоб розміри простору дозволяли виділити окрему стіну для нанесення малюнка. В оформленні інтер'єру корисно дотримуватись наступних правил:

  • Мінімалізм та лаконічність – основний тренд останніх. Важливо не перевантажувати обстановку меблями, картинами, різноманітними рослинними орнаментами. Саме в простоті таїться справжня розкіш: чим менше деталей, тим ефектніше виглядатиме підсумкова композиція.

  • Настінні шпалери в китайському стилі повинні підкреслювати елегантність обстановки. Вибираючи яскраві багатобарвні зображення, варто віддати перевагу меблів натуральних відтінків. Цікавим рішенням стане гра на контрастах: світлі стіни бездоганно гармоніюють з темними малюнками. і навпаки.

  • Дзеркальні поверхні, в яких відображаються пейзажі, допоможуть візуально розширити простір – створюється відчуття простору та безмежності. Тому зображення краще нанести на стіну, розташовану перпендикулярно до віконних прорізів, а навпаки повісити дзеркало в незвичайній рамі або встановити шафу-купе.

Китайські шпалери для стін корисно доповнити відповідними драпіруваннями: добре виглядають легкі, повітряні фіранки або лаконічні рулонні штори. Головне, щоб колірна гама і стилістика вибраних портьєр поєднувалася з забарвленням стіни, прикрашеною фотошпалерами.

фотошпалери китайський стиль

Символізм азіатських стилів: важливі деталі

У приміщеннях, оформлених у східному стилі, часто використовуються особливі малюнки, що символізують багатство, благополуччя, радість життя. До популярних символів варто віднести:

  • Бамбук. Соковиті зелені тони ідеальні для спальні. вони допоможуть налаштуватися на приємний відпочинок та розслаблення після насиченого подіями дня.

  • Лотос. Ніжна квітка – символ чистоти, ніжності та родючості, а тому часто використовується в оформленні дитячих кімнат та подружніх спалень.

  • Журавлі. Відповідно до східних повір'їв, цей птах символізує щастя, довголіття, а також успіх у справах – гарний вибір для прикраси робочого кабінету.

  • Орхідея. Якщо у спальні юної дівчини належить втілити китайський стиль, шпалери з ніжними квітковими композиціями підійдуть ідеально.

Кожен малюнок по-своєму прекрасний, тому ухвалити фінальне рішення допоможе візуалізація. Готовий проект, в якому враховані всі деталі, допоможе спростити вибір відповідного зображення.

Фотобої в азіатському стилі в інтернет-магазині Domfotooboev

Наша компанія виготовляє та продає високоякісні матеріали – втілюємо будь-які ідеї на реальність, щоб звичний інтер'єр заграв новими фарбами. У нашому каталозі можна замовити якісні шпалери – китайський стиль виглядатиме справді бездоганно, а професійні дизайнери допоможуть з підбором варіантів та запропонують актуальні варіанти колірних рішень.