Як вибрати фотошпалери в офіс?

Чому питання про те, які фотошпалери підібрати для вашого офісу, настільки важливий:

  • по-перше, ваш офіс - це обличчя компанії. Його кожен день бачать співробітники, гості та керівництво, а, як відомо, по одягу зустрічають не тільки людей. Крім того, атмосфера офісу здатна впливати на настрій і задавати вектори думок. Будучи частиною офісної символіки, дизайн приміщення багато чого може розповісти про всю структуру;
  • по-друге, це, найчастіше, просторі приміщення з великими стінами. Тут потрібно продумати все двічі: як загальний дизайн всіх офісних кімнат і їх поєднання між собою, так і якість великих зображень.

Креативний простір

Якщо головне завдання вашого колективу або відділу - це щоденна генерація нових цікавих ідей, то вам просто необхідні фотошпалери, які змусять мріяти, мислити, розвивати уяву або розширювати межі сприйняття.

  • 3Д фотошпалери або Абстракція змусять вас заглянути в паралельний всесвіт мул побачити щось більше, ніж просто стіну. Вириваючи з повсякденної рутини, стіна або стеля офісу стане простором для мрій.
  • Fluid Art - фотошпалери нового покоління, які нереально розбурхують уяву, переносячи всіх присутніх в світ мистецтва і ілюзій. При цьому, вони виконані в спокійних тонах і без зайвої яскравості.

Такі шпалери також будуть доречними для молодіжних або програмістські-дизайнерських хабів, творчих студій та антікафе.

У конференц-зал або кімнату переговорів, де обговорюються ідеї, також ідеально підійдуть фотошпалери, що розширюють простір. Вони понесуть всіх співробітників з міста, даруючи можливість задуматися про те, що обговорюється саме тут і зараз.

Для мовної школи відмінно підійдуть барвисті види Британії чи Америки, як і інших куточків планети. Вони впишуться в обговорення на уроці і додадуть мрійливої ​​атмосфери для бажаючих подорожувати.

Спокійна атмосфера

Одним з найбільш популярних рішень для офісу сьогодні є вибір спокійних кольорів і сюжетів для фотошпалер. Це, наприклад, освіжаюча природа, карти, небеса, натюрморти і багато іншого.

Ви можете вибрати потрібний дизайн в розділі Фотошпалери в офіс або Геометрія на нашому сайті.

Робота з клієнтами

Якщо ваш офіс покликаний щодня зустрічати в своїх стінах клієнтів і гостей, то тут особливо важливо приділити увагу вітальним фотошпалерами в вітальні очікування і на ресепшн.

Рекомендуємо розглянути доброзичливі, заспокійливі або веселі варіанти в розділах Ілюстрації, Природа, Тварини або Море.

Срібні або позолочені фотошпалери

Також є цікавим варіантом для офісу, в якому важливо підкреслити імідж і статус компанії або її власника (фотошпалери в кабінет директора). Наші креативні художники вручну додадуть срібло або золото на обраний дизайн. Сяючі фрески якнайкраще виділять ваш офіс і зроблять його незабутнім.

Як вибрати фотошпалери великих розмірів

Будьте уважні, адже зображення, яке ви помістіть на стіни (сходинки, стеля) свого офісу має бути відмінної якості. Клієнти можуть захотіти розглянути його ближче, та й неякісне зображення може зіпсувати вашу репутацію.

Саме тому наші менеджери готові запропонувати вам сотню варіантів перевіреного дизайну, який буде також відмінно виглядати при будь-якому розмірі фотошпалер.

Якими повинні бути шпалери в офісі? Якість і матеріал

По-перше, слід звернути увагу на те, що шпалери в офісі можуть часто піддаватися впливу з боку людей. Тому, варто відразу подбати про те, щоб вони були гігієнічними і простими у догляді (легка чистка), а також не боялися механічних пошкоджень.

  • Вінілові шпалери ви можете поклеїти в офісі навіть своїми руками, вони будуть мати презентабельний вигляд і довго його зберігати. Однак, деякі види шпалер з цього матеріалу можуть не пропускати повітря і утримувати в собі шкідливі речовини.
  • Якщо у вашому офісі присутній робоче приміщення, то сюди добре підійдуть паперові шпалери. Їх також легко поклеїти самому, причому вартість абсолютно невисока. Плюс це максимально екологічний вид шпалер, але ось міцність їх невисока.
  • Легко піддаються миттю, а також створюють затишну атмосферу в приміщенні бамбукові шпалери.

Вибирайте і замовляйте будь-який з видів і дизайнів фотошпалер у наших менеджерів. Ми дизайнерськи оформили вже сотні офісів, а ваш зробимо унікальним.