Фотошпалери на кухню 3Д

Більшість дизайнерів в Києві радять оформляти кухонний простір максимально яскраво і позитивно. Таким чином, якщо ви вирішили прислухатися до порад фахівців, самий простий і швидкий спосіб оригінального оформлення кухні - це поклейка фотошпалер.

Завдяки цифровим технологіям, сьогодні даний вид обробки знову в тренді. Новітні методики, які використовуються в процесі виробництва живих картин, дають можливість відтворити абсолютно різні двомірні і тривимірні сюжети, наповнені фарбами.

Фотошпалери на кухню 3д - як вибрати правильні варіанти?

Кухня - це приміщення, де ми проводимо більшу частину свого часу. Тут зустрічають гостей, спілкуються з домочадцями і просто проводять вечори за чашкою теплого чаю. Отже, при виборі фотошпалер 3д на кухню, ціна яких в Харкові може бути найрізноманітнішою, не варто ігнорувати особливості кухонного простору:

  • Щоб купити фотошпалери на кухню 3д, які будуть довго радувати своєю красою, не варто забувати про те, що навколишнє середовище тут є досить агресивною: підвищена вологість, жирові відкладення та інші забруднення.
  • На кухонну стіну не можна наклеювати шпалери, які мають сумнівну якість. Таким чином, при виборі настінного покриття, не варто купувати вироби, які виготовлені з простого паперу або надруковані за допомогою неякісних барвників. Такі шпалери через кілька тижнів втратять свій первинний зовнішній вигляд.
  • Кращим варіантом для кухні стануть вінілові фотошпалери на флізеліновій основі. Найякісніші моделі зверху покриті спеціальним лаком, що також позитивно відбивається на терміні використання покриття.
  • До того, як купити шпалери в Одесі, варто ознайомитися з інформацією на етикетці. Вибирайте тільки ті шпалери, на яких вказано - "дуже хороша стійкість".
  • Для кухні найбільше підійдуть вологостійкі шпалери, що миються. Якщо покриття забрудниться, ви зможете усунути сліди бруду за допомогою вологої тканини, що ніяк не відіб'ється на яскравості зображення.

Вибираючи фотошпалери на кухню, перш за все виходите зі своїх власних уподобань. Малюнок повинен дарувати радість і гарний настрій. Що може бути краще, ніж ранок проведене на затишній кухні, наповненою позитивними емоціями.

Правильні поєднання: які фотошпалери 3д на кухню підходять найбільше?

Фотошпалери 3d на кухню повинні гармоніювати з усіма іншими елементами. Тут необхідно враховувати все до дрібниць:

  • Фотошпалери і оздоблення повинні максимально поєднуватися між собою. Якщо ви вибираєте шпалери під обробку, варто звернути увагу на те, що картина обов'язково повинна включати в себе хоча б один з основних відтінків.
  • Вибір текстури - процес, який відрізняється певною складністю. Ви можете купити 3д фотошпалери на кухню в Дніпрі, як гладкі, так і рельєфні. Якщо ваш вибір припав на глянцеві шпалери, таким настінним покриттям можна сміливо доповнити стиль хай тек. Але, для рівної поклейки таких шпалер необхідна ідеально рівна стіна.

Найчастіше для кухні кращі шпалери із зображенням фруктів і овочів. Великі елементи допоможуть візуально розширити простір і зроблять ваше приміщення просто чарівним.

Фотошпалери 3д на кухню: фото в інтернет-магазині Dom Photooboev

Вибираючи 3д фотошпалери на кухню, розгляньте асортимент каталогу компанії Dom Photooboev. Каталог фотошпалер 3д для стін включає в себе реалістичні фото, які ви можете оцінити не виходячи з дому.

Якщо ви не можете визначитися з вибором сюжету, фахівці компанії допоможуть прийняти рішення і порекомендують, які фотошпалери стануть найбільш підходящими в тому чи іншому випадку.