Фотошпалери Fluid Art як новий вид облаштування інтер'єру

Fluid - від англійського текучий, рідкий, газоподібний. Шпалери, виконані в цьому стилі, викликають асоціацію з пензлем художника, яка лягає на папір в хаотичному порядку, залишаючи прекрасні розлучення, як ніби створені самим хаосом. Вмакніте кисть в зовсім інший колір, постав величезну краплю вже поверх намальованого, Потягни зображення в ту сторону, яку відчуваєш. Ось і новий виток візерунка на полотні. Хочеться ще більше вишуканості-додай перламутрової фарби, посипте блискітками, золотом або сріблом. Десь краплі фарби просто залишили на полотні, і вони самі вирішили змішатися між собою, створюючи при цьому змішанні природні візерунки без втручання людської руки, це — танець флюїдів. Такий візерунок не симетричний, хаотичний, він ніби сам вибирає в якій частині зробити заповіт, а яку залишити чистою і недоторканою.

При цьому кольори на фотошпалерах Fluid Art підібрані гармонійно і не мають в собі зайвих фарб — всього два-три поєднуються між собою кольору. Гармонійні, що переходять один в одного візерунки і лінії роблять поверхню схожою на створену самою природою. Тут же, до речі, красиво лягає і фото мармурової поверхні або гіпер збільшений мінерал — створені століттями шедеври, які тепер можна перенести на свої стіни.

Космос, Всесвіт, енергія, матерія, ефіри і просто вічність — якщо ви хочете викликати ці асоціації в просторі вашого інтер'єру, то фотошпалери флюїд Арт — це якраз те, що підбадьорить ваші емоції, відчуття і фантазію, при цьому заспокоюючи і умиротворяючи.

Сьогодні фотошпалери флюїд Арт - це новий тренд в оформленні свого простору, який, з одного боку, не несе в собі нічого конкретного, йде від певних сценаріїв, зображення пейзажів, тварин і предметів, залишаючи величезний простір для творчості, додумування і роздумів про що завгодно. З іншого ж боку, вносить в кімнату щось особливе, несхоже ні на що і унікальне. Це і сучасний відхід від гостроти кутів і симетричності всіх об'єктів в просторі, продиктований хаосом і свободою сучасного життя, і звеличення творчості і природи як першоджерела всього найкращого.

Вибираючи шпалери Fluid Art як спосіб оформлення свого кабінету, вітальні, залу або спальні, ви повинні уявити що саме будете відчувати, який посил і енергетику вкладаєте. Хоча з часом настрої можуть змінюватися - в цьому ще один плюс вибору Абстракції такого стилю-вона завжди буде нести в собі і означати саме те, що вкладе в неї господар. А може, гість, який увійшов у ваш простір. Словом, це як природа, небо, Північне сяйво, алмази або роботи імпресіоністів — донині кожен відчуває щось своє всередині, спостерігаючи за цими творіннями людської або природної сили. В цьому і полягає Популярність вибору флюїд арт-ненав'язливе, але створює затишок для роздумів, настінне творчість.

Для яких приміщень підходять шпалери Fluid Art?

Хтось вибере фотошпалери Fluid art для облаштування простору свого офісу, бачачи в візерунках блискавки, спалахи, енергію і силу. Хтось доповнить ними вітальню або зал, відчувши прилив бадьорості, спокою, радості і задоволеності. Кому-то така гамма стін допоможе розслабитися і міцніше заснути, тому він залишить цей варіант для спальні.

На сьогоднішній день це і облаштування хабів і кав'ярень, салонів краси або обклеювання стін в басейнах. Загалом, будь-які приміщення, які заслуговують атмосфери ніжності (відсутність різких переходів, кутів, геометрії), єднання (переходи від одного кольору і візерунка до іншого) або звичайної краси.

У "будинку фотошпалер" у вас також є унікальна можливість замовити фотошпалери fluid art разом з позолотою або срібленням, вибравши з безлічі варіантів і ескізів, підготовлених нашими дизайнерами.