Фотошпалери для ванної кімнати і санвузла: вибір стилю

Гігієнічні процедури розпочинають ранок і завершують вечір – цей час розслаблення, що дозволяє, як підбадьоритися, так і зняти втому, що накопичилася протягом дня. Від оформлення простору залежить дуже багато: правильні шпалери у ванну, допоможуть візуально змінити невеликий простір, наповнивши його світлом і сяйвом. Але як підібрати потрібний малюнок, і що потрібно враховувати під час ремонту?

Плитка або фотошпалери для санвузла?

Для оформлення санвузла часто зазвичай використовується настінна та підлогова плитка. Головна перевага цього матеріалу – вологостійкість. Практична поверхня легко очищається від забруднень, не псується через велику кількість пари або водних бризок, добре витримує перепади температур. 

До мінусів такого універсального рішення варто віднести вартість – оновлення інтер'єру вимагатиме суттєвих витрат, адже укладанням плитки займаються майстри, а відповідно, до ціни матеріалів потрібно додати витрати на оплату праці працівників. Шпалери для санвузла купити можна набагато дешевше за – підсумкова сума залежатиме від розмірів зображення. А головне, можна самостійно зайнятися обклеюванням стін. замість кількох тижнів, облаштування приміщення займе лише кілька годин. 

шпалери для санвузла

Вибір фотошпалер для ванної кімнати

Для господарських приміщень з високим рівнем вологості підбирають зносостійкі матеріали, які розраховані на активну експлуатацію. Це правило діє не тільки для настінних покриттів, але й меблів. економія у цьому питанні недоцільна. Хороша продукція має такі експлуатаційні характеристики:

  • Екологічність. Для друку преміум-класу використовуються спеціальні ультрафіолетові фарби, які не містять небезпечних домішок, здатних завдати шкоди здоров'ю людини.

  • Практичність. Вологостійкі шпалери у ванну легко вимити за допомогою слабкого мильного розчину – будь-які забруднення миттєво зникнуть. Неприпустимо використання порошків з абразивними частинками – вони можуть зіпсувати зображення.

  • Яскравість, насиченість відтінків. Малюнок збереже початковий вигляд навіть через кілька місяців після покупки – фарби не вицвітають і не псуються, тому ще не скоро доведеться замислитись про повторне оновлення інтер'єру.

Зображення наноситься на щільну флізелінову основу, яка добре приховує будь-які дефекти поверхні. Вона стійка до негативного впливу зовнішніх факторів, включаючи як підвищену вологість, а й механічні впливу. Головне, замовити якісні шпалери – ванна кімната миттєво перетвориться, навіть за відсутності додаткового декору.

фотошпалери ванна кімната

Фотографічні шпалери для ванної кімнати: стиль і колірна гама

В оформленні приміщень важливо орієнтуватися не тільки на модні тенденції: інтер'єрна композиція повинна радувати око, щоб усім мешканцям будинку чи квартири були приємно перебувати у приміщенні. У цьому питанні не варто недооцінювати важливість візуалізації: вибраний малюнок може «не вписатись» у дизайн санвузла – краще зрозуміти це до поклейки шпалер, щоб уникнути додаткових витрат. Як вибрати шпалери для ванної кімнати та санвузла? Знайти потрібні малюнки допоможе низка рекомендацій:

  • Базові відтінки: сині, блакитні, зелені, білі. Можна дотримуватися певної колірної гами або зіграти на контрастах, використовуючи протилежні кольори. Нестандартним рішенням буде ванна кімната в глибоких темних тонах. таке забарвлення виглядає воістину чудово, а головне, на відміну від чорної плитки, на синтетичних папероподібних матеріалах не з'являться негарні розлучення і патьоки.

  • На стінах будуть ефектно виглядати морські пейзажі, картини з мешканцями підводного світу або водоспаду. А для стелі можна вибрати малюнок неба, заповненого хмарами. ніжне поєднання біло-блакитних відтінків воістину заворожує.

  • Стилістика. Підійдуть будь-які доступні зображення гарної якості, щоб створити оригінальні шпалери для ванної. Стиль приміщення задають деталі: форма та забарвлення меблів, дзеркальних поверхонь, сантехнічних елементів. Оформлення стін має поєднуватися із загальною ідеєю: у маленькому приміщенні грає роль кожна, навіть найменша деталь, включаючи невеликі полички для шампунів або косметичного приладдя, гачки для рушників та інші елементи.

Можна вибрати готові рішення, які зручно відразу оцінити в інтер'єрі, або самостійно підібрати відповідний малюнок. За відсутності готового проекту, який передує ремонтним роботам, можна підібрати в мережі фото, що сподобалися: шпалери для туалету та ванної кімнати прикрасять сучасні та класичні інтер'єри, а також відмінно доповнять східний або скандинавський стиль.

Фотошпалери для ванної кімнати та санвузла в інтернет-магазині Domfotooboev

Наша команда – це менеджери, дизайнери та майстри, які переносять вибране зображення на флізелінову основу. Ми пропонуємо комплексний супровід кожного замовлення, щоб покупець міг отримати максимально точну та достовірну інформацію щодо умов купівлі, оплати та доставки. У нашому каталозі можна купити матеріали для оформлення спальні, вітальні, кухні, а також міцні водонепроникні шпалери для ванної кімнати, які на роки збережуть бездоганний зовнішній вигляд. Для покупців розроблено комфортну схему взаємодії:

  • Допомога у підборі малюнка, корекція кольору або зміна вибраних зображень;

  • Безкоштовна візуалізація, а також можливість замовити безкоштовні зразки, щоб оцінити якість друку, а також переконатися в тому, що відтінок, що сподобався, відповідає оформленню санвузла;

  • Швидке виготовлення виробу в заданому розмірі та надсилання оздоблювальних матеріалів одержувачу.

Зв'яжіться з нами, щоб дізнатися докладніше, замовити фотошпалери у ванну кімнату, а головне, скористатися діючими спецпропозиціями. Менеджери розрахують вартість та запропонують той тип друку, який оптимально підійде відповідно до особливостей приміщення, для якого призначений виріб.