Фотошпалери для масажного кабінету - ідеї оформлення

Масаж - чудовий спосіб повернути бадьорість, зміцнити здоров'я і добре розслабитися. І чималу роль для цього грає і сама обстановка масажного кабінету, яка допомагає домогтися повної релаксації і спокою під час процедури.

Грамотний дизайн сприяє цьому і тут дуже важливо вгадати з тематичним оформленням приміщення і створенням в ньому особливої ​​розслаблюючій атмосфери.

Ідеально, якщо в масажному кабінеті будуть:

  • ненав'язливі пастельні тони оздоблювальних матеріалів;
  • розслаблююча спокійна музика;
  • сприяє повного абстрагування від зовнішнього середовища шумоізоляція.

Дуже популярним рішенням є оформлення кабінету для масажу в східному стилі з використанням традиційної атрибутики у вигляді спеціальних ширм, ароматичних ламп, свічок і іншого.

Чимало уваги варто при оформленні місця для проведення масажу приділити і настінному декору. Шпалери для такого приміщення краще вибирати в приглушених м'яких тонах. Розбавити їх можна тематичними фотопанно з практичним покриттям, яке легко миється, що особливо важливо для дотримання гігієни.

Ідеальним для цього варіантом стануть фотошпалери. для масажного кабінету. Бажано підібрати вологостійкі покриття, що не бояться дії агресивної побутової хімії. Добре з таким завданням впораються шпалери з вінілу із захисною плівкою, які за хорошою ціною ви знайдете в нашому каталозі.

Ідеї ​​фотошпалер для масажного кабінету

Як підібрати фотошпалери для масажного кабінету? Звертайте увагу на фотошпалери з розписом або тематичні. Сюжет повинен бути пов'язаний з безтурботністю, спокоєм, легкістю і легкістю.

Декор повинен бути мінімальний. Досить розмістити на одній акцентної стіні підходяще по загальному стилю кімнати фотопанно. Уникайте вигадливих художніх творів і дорогих багетів. Краще вибрати фотошпалери 3д для масажного кабінету на стіну в східному стилі, з квітковим принтом або красивою абстракцією.

У дизайні намагайтеся використовувати фотошпалери для масажного кабінету, фото яких в натуральних теплих тонах, наприклад, в трав'яних, теракотових, бежевих. Вони виключають агресію і дозволяють добре розслабитися. Краще уникати різких холодних відтінків.

Для східних практик підійдуть темно-вохристих відтінки. Для європейського масажу - світлі кольори або приглушені відтінки салатового, оранжевого, блакитного, коричневого або зеленого.

Проведення релакс масажів можливо під світлі і темні тони: трав'яні, лілові, червоні, рожеві.

В інтернет-магазині «Dom Photooboev» ви зможете підібрати оптимальний варіант фотошпалер в масажний кабінет, фото яких представлені в нашому каталозі. Також є можливість зробити індивідуальне замовлення з власним зображенням, яке ми завдамо на паперову, вінілову або флизелиновій основу. Для замовлення дзвоніть нам за телефоном або звертайтеся через форму швидкого зв'язку.