Фотошпалери квіти в інтер'єрі з фото

Природа вже давно створила все найпрекрасніше для того, щоб радувати наш погляд - в першу чергу це квіти. Так як же можна не скористатися її кращими винаходами, створюючи інтер'єр свого будинку! Чому багато хто вибирає саме фотошпалери з квітами для редизайну свого житла?

По-перше, це бюджетний варіант перетворити голу сіру стіну в шикарний квітник. По-друге, найбільше вже створених дизайнів стіни - це дизайни з квітами, адже вони завжди актуальні і універсальні, Вам не доведеться нічого вигадувати і витрачати час - мільйон варіантів Вашій увазі. По-третє, це дійсно чарівно: тут, на своїй власній стіні Ви можете дати волю уяві і отримати квіти будь-якого розміру, забарвлення і стилю, незалежно від того, чи існують такі в природі і розроблені подібні дизайнером. Розглянемо разом фотошпалери квіти в інтер'єрі, а також приклади з фото в цій статті.

Фотошпалери квіти в інтер'єрі залу - хороший смак і гармонія

Прикраса залу (як в житловому приміщенні, так і в громадському закладі) - чудовий майданчик для фотошпалер з квітковими мотивами.

По-перше, до орнаментів з квітами можна додати і різних героїв для створення потрібного настрою і атмосфери. А також - вибрати правильний колір: вся колірна гамма у Вашому розпорядженні (від гіпер яскравих до ніжних і блідих).

Або ж - підібрати потрібну стилізацію. Це може бути один з таких стилів як ретро, ​​вінтаж або модерн. Тут найкраще підійдуть квіткові орнаменти в відтінках сепії. Або ж мінімалістичні варіації - найкраще акцентують естетику чорно-біла гамма або стримані відтінки, доповнені схематичним зображенням квітів.

Фотошпалери квіти в інтер'єрі вітальні - затишок з ароматом весни

Етнічний, класичний і романтичний дизайн - це ті стилі, в яких спочатку сформувалися квіткові мотиви, з'явилися фотошпалери з квітами в інтер'єрі. Саме панно в таких варіаціях ми і радимо вибрати для оформлення стін своєї вітальні. Такі традиційні композиції привнесуть затишок в головне приміщення Вашого будинку. З цим відмінно впораються троянди, гвоздики, лілії, ромашки, нарциси, орхідеї, конвалії, маки, кульбаби і тюльпани, які будуть цвісти і приносити позитивний настрій цілий рік.

Любителям етнічного дизайну сподобається квіткова гама в теплих тонах і стилізовані зображення, що з'явилися ще у наших предків: на скринях, вишиванках, стулках вікон, стінах і рушниках. Такі мотиви не втрачають актуальності, адже крім простого прикраси стін вони зберігають національні та родові традиції.

Зд квіти - вкривають і зачаровують

Максимум реалізму додадуть розкішні 3д фотошпалери квіти в інтер'єр Вашого будинку (фото нижче). Це ті квіти і композиції, від яких важко відразу відірвати погляд - величезні квіти немов виростають з стіни, оповиті глибиною або сяйвом.

Для того щоб доповнити і закінчити композицію в своєму салоні або ресторані, обіграйте панно, додавши лампочки або підсвічування в потрібних місцях, фонтанчик або живі квіти в горщиках біля стіни. Тоді і фотошпалери стануть ще більш об'ємними і живими.

Фотошпалери квіти в інтер'єрі спальні - ніжність і естетика

Інтер'єр спальні з фотошпалерами радиться підбирати пастельних відтінків - це можуть бути такі квіти як ніжно-рожеві пишні півонії, кремові троянди або молочні орхідеї. Переходи підбирайте плавні, а квіти - приємні особисто для Вас.

Мати гарний вигляд буде квіткова ліплення або квіти з дорогоцінних каменів з 3D ефектом в стилі бароко. Ваша спальня отримає нове життя і перетвориться в королівські апартаменти. Також стильним рішенням буде додати на фотошпалерах тканинну оббивку, не забуваючи і про поєднання з інтер'єром всієї кімнати.

Квіткові елементи в спальні добре поєднувати і з іншими зображеннями природи або сонця. Це благотворно впливає на енергетику кімнати, надає їй світла, почуття умиротворення і єднання з природою.

Фотошпалери квіти в інтер'єрі кухні - вишуканість повсякденності

Спокійні мотиви кухонних інтер'єрів доповнять як квіткові фрески, так і картини з квітами великих художників. Незвично і романтично - така кухня буде залучати і затягувати, вносячи нотку вічної епохи Відродження і підкреслюючи вишуканість смаку господині. Популярністю сьогодні користуються як традиційні полотна маслом, так і картини в стилі модерн, поп-арт і фентезі. На кухні радимо покрити квіткову композицію лаком для її тривалого збереження і більшої насиченості кольорів.

У яких ще стилях в інтер'єрі квіти стануть гармонійним вставкою на фотошпалерах: це романтичний Шеббі шик, яскравий поп-арт, витончена класика, розкішний гламур, еклектичний фьюжн і сучасний лофт.

Але головне - Ви завжди можете вибрати будь-які химерні форми, різнопланові малюнки з багатою барвистою палітри і нев'янучої флористики на свій смак.