Фальш-вікно в інтер'єрі: 10 фото

Фальш вікно – нестандартне рішення щодо оформлення кімнат. Така деталь добре виглядатиме в будь-якому приміщенні: у спальні, вітальні, кухні і навіть у санвузлі. Корисний такий варіант для розділення простору на окремі зони або створення затишної зони відпочинку, або робочого простору. А головне, вартість такого незвичайного та ефектного декоративного елемента, досить лояльна. потрібно лише замовити фотошпалери з морськими або лісовими пейзажами або зображеннями великих міст.

фальш вікно

Фальш вікна на фасаді та всередині будівлі

Декоративне вікно – цікава деталь, яку можна зустріти в оформленні житлових та комерційних об'єктів. Декоративне вікно на стіні кафе або ресторану моментально приверне увагу відвідувачів, а на внутрішніх стінах ця деталь використовується не тільки як прикраса простору, але й виконує практичну функцію:

  • Візуально робить приміщення світлішим, головним просторішим;

  • Додає оформленню простору особливий затишок;

  • Повністю змінює звичне оформлення кімнати.

декоративне вікно на стіні

Декоративне вікно у стіні – яскрава деталь, яка гарантовано не залишиться непоміченою. А головне, це універсальне рішення, доречне у вітальні, спальні, дитячій і навіть у санвузлі або на кухні. щільні, зносостійкі матеріали добре підходять для використання у приміщеннях із високим рівнем вологості.

Намальовані вікна для оформлення ніші

Якщо планування простору залишає бажати кращого, його можна перетворити, не вносячи істотних змін: для цього не потрібно капітальний ремонт. Невелика ніша миттєво перетворюється на затишну спальню, або окремий кабінет для роботи та навчання.

 

Дизайнери рекомендують оформляти фальш деталі аналогічно стандартним металопластиковим вікнам. Акуратне та лаконічне підвіконня добре підійде для зберігання всіляких дрібниць, а надати композиції завершеного вигляду допоможуть повітряні, напівпрозорі штори. В результаті, вікно намальоване на стіні, виглядатиме справжнім, а також з'явиться додатковий робочий простір, який можна використовувати для різних цілей.

вікно намальоване на стіні

Як гарно оформити декоративне вікно у стіні?

Нанесення барвистих малюнків для прикрашання настінних покриттів – традиційне рішення, яке втрачає своєї актуальності. Але якщо раннє створення зображення вимагало значних зусиль і грошових витрат, адже доводилося вручну промальовувати кожну деталь, то завдання багаторазово спростилося. Достатньо вибрати фотошпалери – і можна легко декорувати будь-який простір. 

фальш вікно в стилі прованс

При реалізації ідеї корисно враховувати низку актуальних рекомендацій:

  • Як вибрати малюнок? Для кімнати з білими стінами, дерев'яними меблями, а також простим, невигадливим квітковим декором добре підійде фальш вікно в стилі прованс. З елегантністю східних мотивів чудово поєднуються гілки сакури, а сучасні інтер'єри чудово урізноманітнять морські пейзажі. Головне, враховувати загальну колірну гаму кімнати: відтінок стін, підлогових покриттів та меблів повинен обов'язково перегукуватися з тонами, що використовуються в декоративних елементах. Щоб оцінити, наскільки доречна та чи інша картинка в інтер'єрі, варто замовити безкоштовну візуалізацію – це допоможе прийняти остаточне рішення щодо доцільності зміни звичного інтер'єру.

як зробити декоративне вікно на стіні

  • Як зробити декоративне вікно на стіні? Одне з найпростіших і найзручніших рішень – замовити фотошпалери. Покупець може вибрати потрібні малюнки з великої колекції доступних зображень або запропонувати власні фотороботи – дизайнер запропонує оптимальні рішення для реалізації проекту. Поклейка фотошпалер займає близько години: потрібно обережно розкласти частини малюнка на рівній, чистій поверхні. У комплект поставки входить докладна інструкція – послідовність дій розписана настільки детально, що можна легко самостійно впоратися із цим завданням.

як оформити вікно в стіні

  • Як оформити фальш вікно? Існують десятки варіантів використання фотошпалер в інтер'єрі: можна вибрати порожню ділянку стіни та заповнити її, або задіяти розкішні морські чи лісові пейзажі для створення окремої функціональної зони. Це зручно, якщо простора кімната виконує одночасно роль спальні та робочого кабінету, або якщо в дитячій кімнаті потрібно розділити місця для навчання та відпочинку. По обидва боки намальованих віконних прорізів, можна розташувати лаконічні освітлювальні прилади. додаткове світлодіодне підсвічування стане гарною заміною природному освітленню.

намальоване вікно

Декоративне вікно у стіні – яскрава деталь, яка гарантовано не залишиться непоміченою. А головне, це універсальне рішення, доречне у вітальні, спальні, дитячій і навіть у санвузлі або на кухні. щільні, зносостійкі матеріали добре підходять для використання у приміщеннях із високим рівнем вологості.

Намальовані вікна для оформлення ніші

Якщо планування простору залишає бажати кращого, його можна перетворити, не вносячи істотних змін: для цього не потрібно капітальний ремонт. Невелика ніша миттєво перетворюється на затишну спальню, або окремий кабінет для роботи та навчання.

Фальш вікно зі віконницями додає простору функціональності – це його головний плюс. За допомогою красивого, об'ємного зображення вдається створити в кімнаті відчуття легкості, безмежності, а також особливу атмосферу тепла та розслаблення.

фальш вікно зі віконницями

Якісні фотошпалери в інтернет-магазині Domfotooboev

Наша компанія пропонує клієнтам цілу низку послуг, включаючи безкоштовні кольоропроби та візуалізацію, що значно спростить підсумковий вибір. Можна вибрати один з доступних у каталозі варіантів або самостійно знайти потрібні зображення – замовлення буде виконано точно в обумовлений термін. Наша команда ретельно підбирає матеріали, що використовуються для роботи, віддаючи перевагу якісній, практичній, зносостійкій продукції, розрахованій на тривалий період експлуатації. 

фотошпалери вікно

Готовий виріб має такі переваги:

  • Екологічність – фарби не містять речовин, здатних шкодити здоров'ю;

  • Повна відсутність запахів – безпечно для дитячих спалень. не викликає алергічних реакцій;

  • Якість друку – кольори та відтінки виглядають природними, а чіткість деталей справді бездоганна.

Можна розмістити фальш вікна на фасаді будівлі або використовувати їх у закритих садових альтанках. Фарби стійкі до вицвітання навіть під впливом прямих сонячних променів. варто одноразово придбати зображення, що сподобалося, щоб милуватися красивим і незвичайним декором протягом багатьох місяців або навіть років.