Фальш вікно в інтер'єрі-оригінальна прикраса кімнати

Модні тренди в оформленні приміщень постійно змінюються. Якщо раніше на піку популярності був об'ємний декор з численними елементами (картини, фото, полиці з статуетками), то йому на зміну поступово прийшли стримані, лаконічні рішення. Штучне вікно в інтер'єрі – стильна, досить незвичайна деталь, що виглядає дуже ефектно. Головне, правильно його використовувати з огляду на кілька важливих тонкощів.

Фальш вікна в інтер'єрі квартири

Декоративне вікно – це елемент, який виконує одночасно практичну та естетичну функцію. Така деталь візуально зробить навіть маленьку нішу просторішою, а світлодіодне підсвічування стане додатковим джерелом освітлення. Використання фотошпалер актуальне в таких ситуаціях:

  • Відсутність справжніх вікон. У квартирі студії або при поділі однієї загальної кімнати на кілька окремих приміщень, будуть ефектно виглядати декоративні наклейки на вікна. У багатоквартирному будинку неможливо змінити несучі стіни, щоб зробити справжній віконний отвор – намальоване зображення стане чудовою альтернативою.

  • Невдале планування. Просторі кімнати, в яких усі вікна виходять на певний бік, виглядають досить похмуро, а простий, стриманий інтер'єр лише посилює загальне враження. Барвисті фотошпалери з морськими або лісовими пейзажами, що моментально перетворюють простір. А головне, за їх допомогою можна візуально розділити кімнату на кілька окремих зон: місце для відпочинку, роботи, спілкування та настільних ігор у родинному колі.

  • Темні кути. Для фальш вікна в інтер'єрі, фото повинні бути якісними, з гарною деталізацією та кольором. У поєднанні з підсвічуванням вони допоможуть перетворити навіть маленьку нішу на особливе місце, наповнене світлом і теплом.

  • Плями, дитячі малюнки або інші дефекти на стінах. Випадковий помах пензликом або кульковою ручкою – дорогі шпалери, як і декоративна штукатурка, будуть вмить зіпсовані. Такі плями можна спробувати затерти, але повністю ситуацію виправити не вдасться. дефект буде добре помітний, особливо у променях сонячного світла. Оновити ремонт – дорогий захід, що вимагає не тільки великих вкладень, але і займає чимало часу, тому набагато простіше, а головне дешевше, просто закрити ділянку. Для цього добре підходить декоративна плівка на вікна – фото не здатні передати всієї краси, але наживо такі елементи виглядають справді дорого та ефектно.

фальш вікна в інтер'єрі

Варіації використання фотошпалер в оформленні кімнат, досить численні: намальоване зображення можна розмістити на будь-якій висоті, як між справжніми віконними отворами, так і на глухих стінах. Така деталь цікаво виглядає над ліжком або робочим столом, а в дитячій кімнаті можна зобразити справжній замок принцеси, створюючи воістину неповторну атмосферу.

Штучне вікно в інтер'єрі: як вибрати фотошпалери?

Різноманітність доступних рішень одночасно спрощує, але й ускладнює вибір – складно прийняти остаточне рішення та зупинитися на одному з тисяч доступних малюнків. Виправити це завдання допоможуть такі рекомендації: 

  • Декоративне вікно може бути розташоване в будь-якій частині кімнати – майбутній власник самостійно вибирає оптимальну висоту, з урахуванням планування та кількості предметів обстановки. Головне, підібрати розмір, щоб зображення «не перевантажувало» інтер'єр, а доповнювало його.

  • Малюнок підбирають відповідно до основної концепції інтер'єру. Морський пейзаж добре поєднуватиметься із сучасними чи скандинавськими стилями, а ось прованс та кантрі краще доповнити зображенням сільської місцевості.

  • Для підбору фотошпалер, потрібно виділити кілька основних відтінків, які переважають у кімнаті – Декоративні вікна в інтер'єрі повинні поєднуватися із загальною обстановкою. Наприклад, зі стінами та стелею бежевих тонів, як і дерев'яними меблями, добре виглядатиме лісовий пейзаж – натуральні відтінки бездоганно гармонують один з одним.

Перш ніж ухвалити остаточне рішення, варто додатково замовити візуалізацію – це безкоштовна послуга, яка допоможе розвіяти останні сумніви. З її допомогою легко порівняти кілька вибраних зображень, щоб зупинитися одному з варіантів. Перевагою стане можливість замовити безкоштовний зразок, щоб оцінити передачу кольорів, порівняти колірну гаму фотошпалер з настінними та підлоговими покриттями, а також основними предметами обстановки.

декоративні вікна в інтер'єрі

Стильні фальш вікна та фотошпалери в інтернет-магазині Domfotooboev

Малюнки на стінах вимагають істотних грошових витрат: нанести нестандартні орнаменти зможе тільки професійний художник-декоратор. Самотужки впоратися з цим завданням не вдасться: потрібно підібрати фарби, а також врахувати характеристики та особливості настінного оздоблення (штукатурка, вінілові або флізелінові шпалери). Набагато дешевше придбати декоративні віконниці на вікна – готове зображення на щільній основі. Використання фотошпалер для декору інтер'єру допоможе скористатися доступними перевагами:

  • Економія часу. Нанесення малюнка фарбами займе не менше тижня: від перших начерків до повного висихання фарб. А щоб надрукувати потрібне зображення потрібно всього кілька годин – після підтвердження заявки, замовлення буде оперативно сформовано та надіслано одержувачу.

  • Мінімум витрат. Вартість фотошпалер дуже лояльна, а займаючись поклейкою самостійно, можна уникнути додаткових витрат, швидко перетворивши інтер'єр.

  • Довгий термін служби. За рахунок високої якості друку кольори довго залишаються яскравими, соковитими, насиченими. Але якщо зображення буде випадково зіпсовано – його можна легко замінити.

Зв'яжіться з нами, щоб докладніше дізнатися про те, як зробити декоративне вікно та підібрати відповідні матеріали – менеджери дадуть відповідь на всі запитання, а наша команда зможе оперативно приступити до виготовлення фотошпалер та втілення заданого малюнка.