Для якої кімнати підходять панорамні фотошпалери

Панорама — це ваше особисте вікно з виглядом, який ви виберете самі. Розмір таких шпалер теж залежить лише від ваших побажань: будь то тоненький місток з виходом до водоспаду або ж “вікно розміром в дві стіни” з виглядом на нічний Нью-Йорк. Крім того, панорамними фотошпалерами ви можете обклеїти повністю всі стіни (і, якщо необхідно, стеля) свого приміщення, ніж буквально занурте його в потрібну атмосферу.

Які переваги у панорамного оформлення стін

  1. Звичайно ж, це коригування простору. Такий дизайнерський хід допоможе розширити кордони і зробити кімнату більш об'ємною, так і приховати якісь недоліки планування стін, вікон, візуально змінити параметри. Ви хочете поглибити стіну, з'єднати 3 стіни одним сюжетом і зробити їх одним панорамним цілим? Або, можливо, навіть повністю додати кімнаті нове дихання? Все це зможуть панорамні шпалери.
  2. Панорама як не можна краще підходить для замовлення безшовних фотошпалер. У нас ви можете замовити до 10 метрів такої розкоші. Вони підходять усім тим, хто прагне до ідеалу: не доведеться нервувати при поклейці (особливо якщо сюжет має безліч дрібних деталей), панорама точно нічим не буде зіпсована і ще більше відобразить чари обстановки.
  3. Чому обирають панорамні шпалери? Це можливість створити власну казку в потрібному приміщенні. А точніше - зануритися абсолютно в будь-який сюжет. Вибір фотокартин тут самий великий: це і вид на величезну Пізанську вежу, і вихід в підводне царство океану, і ЗД мототраса для відчуття драйву прямо у вашій кімнаті, і скандинавські туманні гори або живі вологі тропіки. Більше того, крім видів “з вікна”, ви можете перенести себе в будь-якій з вигаданих сюжетів: як фентезі, так і абстрактних. Тут немає обмежень!

Які кімнати і приміщення можна оформити панорамою

Панорамні шпалери вже давно вважаються універсальними, підбирати під своє приміщення потрібно сам дизайн та сполучення з іншими об'єктами.

  • Спальня. Цікавим варіантом буде розмістити панораму на всіх чотирьох стінах (і стелі), тим самим занурюючи кімнату в вподобане затишне місце. Це можуть бути гори, оповиті серпанком, зелені джунглі або вид з бунгало на березі. У головах ліжка шпалери будуть розширювати простір над головою, на протилежній стіні - радувати око.
  • Вітальня або кухня. Тут більш доречними будуть урбаністичні або ЗД дизайни. Хоча зможуть порадувати гостей і шикарні гірські пейзажі. Варто звернути увагу на повне оформлення вітальні: якщо хочете надати їй унікальності і неповторності відмінним ходом буде поєднувати кольори фотошпалер з оздобленням або зробити їх логічним продовженням деревних або керамічних сюжетів.
  • Дитяча. Очі дитини, як і його батьків, часто не бачать кордонів. Саме тому створити в кімнаті живу насичену панораму — відмінне рішення для тих, хто хоче об'єднати всі дитяче простір одним сюжетом і темою, вписавши туди ж конструкції дерев'яних будиночків, що стоять на підлозі.
  • Офіс. Дуже часто панорамні варіанти оформлення вибирають для особистого кабінету або повного декору офісних приміщень. Це може бути як ваш власний дизайн з елементами корпоративної символіки, так і варіанти фотошпалер, що підвищують бойовий дух і активність від наших дизайнерів.

Якими повинні бути панорамні фотошпалери

  • Якість фотографічності або жвавість промальовування. Уявіть себе в приміщенні, оточеному по всьому периметру панорамної графікою. Правда, було б дивно помітити вади в якості картинки? Це може повністю знищити весь ефект.
  • Великий кут огляду і широкоформатного. Наші дизайнери, наприклад, вже знають з чим саме працюють, коли справа стосується панорамних фотошпалер. Тут необхідно майстерність і досвідчене творчий очей, який допоможе створити з приміщення справжнє диво, грамотно об'єднавши малюнок однієї стіни до іншої.
  • Якісний матеріал і відповідна текстура. Це вже питання виробництва. Щоб не зіпсувати ретельно розроблений дизайн і отримати бажану фреску у своєму приміщенні, ми радимо робити замовлення у перевірених виробників фотошпалер.

Компанія “Будинок фотошпалер” займається створенням живих широкоформатних фресок вже багато років. Ми з радістю допоможемо підібрати дизайн приміщення, так і в найкоротші терміни надрукувати панорамні фотошпалери для будь-якого виду приміщення.